Forum

Microsoft Yayınlanm...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Microsoft Yayınlanmış Webiner ler

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
603 Görüntüleme
(@ugurburma)
Gönderiler: 1973
Üye
Konu başlatıcı
 

Masaüstü Çözümleri


 







Access 2007


Şirket olarak ya da departman olarak verilerimizi Access veritabanında saklayabiliriz. Daha hızlı yöntemlerle filtreleyebileceğiniz verilerinize artık, istediğinizde, çabucak ulaşabilirsiniz; ayrıca veri girişi için görsel formlar oluşturarak, elde ettiğimiz veriler üzerinden raporlar oluşturabiliriz. Şimdi tüm bu iş süreçlerinizi takip etmemizi sağlayan Access 2007 programını inceleme zamanı!


 







Business Contact Manager


Business Contact Manager müşterilere daha iyi hizmet vermenize yardımcı olmak için güçlü bir müşteri ve kişi yönetimi sunar. Kişiler, mevcut ve potansiyel müşteriler ile ilgili bilgilerinizin tümünü tek bir yerde düzenleyin ve yönetin. İş olanaklarını ve fırsatları satış döngüsü boyunca izleyin. Doğrudan pazarlama kampanyalarını şirket içinde kolaylıkla oluşturun, kişiselleştirin ve izleyin. Ayrıca, otomatik anımsatıcıları kullanarak görevleri izleyebilmek ve düzenli kalabilmek için projeyle ilgili bilgilerinizi tek merkezde toplayın.


 







Duet


Duet projesi, SAP ve Microsoft’un birlikte çalışarak oluşturdukları yeni kurumsal yazılımın adıdır. Bu iki endüstri lideri tarafından ortaklaşa oluşturulmuş ilk ürün olan Duet, son kullanıcıların kurumsal uygulamalara erişiminde yepyeni bir sayfa açmak için tasarlanmıştır. Duet'i kullanarak şirketler, alışageldikleri Microsoft Office uygulamaları üzerinden SAP'ye, hiç SAP ortamına girmeden rahatça erişerek zaman ve maliyet kazancı, süreçlerde üst düzey uyumluluk elde edebilirken, karar verme işini üst düzeye taşıyabilecekler, fazladan yapılan işleri ve veri hatalarını en aza indirgeyebileceklerdir.


 







Groove 2007


Bir proje süresince birçok dokümanlar oluşturur, belli takvimler üzerinde toplantılar yapar, proje takımını belirler, karşılaştığımız iyi ya da kötü durumları kaydederiz. Kimi zaman, gerekli gördüğümüz aşamalarda raporlar oluşturur, sunumlar da hazırlarız. Bu ve benzeri birçok evrenin nasıl kolaylaştığını görmek için gelin Groove 2007'yi birlikte inceleyelim.


 







InfoPath 2007


İş yaşamımızda bilginin doğru ve hızlı şekilde toplanması, daha sonra bu bilgilere kolayca ulaşılabilmesi için birtakım yenilikler yapıyor, formlar oluşturuyoruz. İş süreçlerimizi etkin kılmak adına oluşturduğumuz bu çeşitli formları, nasıl daha kullanılabilir hale getirebileceğimiz öğrenmek için InfoPath'i tanıyalım!


 







Live Meeting 2007


Microsoft'un Birleşik İletişim çözümleri içerisinde yer alan Live Meeting 2007 teknolojisiyle; toplantılarınızı seyahat etme ihtiyacı duymadan, bulunduğunuz yerden, verimli ve interaktif şekilde yapabileceksiniz. Size maliyet avantajları sağlayacak Live Meeting 2007’i hemen tanıyın!


 







Outlook - OneNote 2007


Zamanı ve iş süreçlerini kolay ve hızlı şekilde takip etmek bizler için oldukça önemlidir. Microsoft Outlook 2007, bizlere iş süreçleri içerisinde yepyeni özellikler sunuyor. Bunlardan biri olan OneNote 2007 aracılığı ile hem konuşmaları hem de metinleri oluşturabilir, notlarınızın Outlook 2007 ile uyumlu bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz.


 







Project 2007


Microsoft Office Project 2007 size, kullanılabilirlik, güç ve esneklik içeren güçlü proje yönetim araçları sağlar ve bunlarla projeleri daha verimli ve etkili bir şekilde yönetebilirsiniz. Bilgilerinizin güncelliğini koruyabilir, proje çalışmasını, zamanlamaları ve mali durumu denetleyebilir, proje ekiplerinin düzenini koruyabilir ve bu arada da bildik Microsoft Office sistemi programları, güçlü raporlama, kılavuzlu planlama ve esnek araçlar sayesinde daha üretken hale gelebilirsiniz.


 







Publisher 2007


Kendimizi bir web sayfasında tanıtmak istiyoruz, belki şirketimiz için takvim hazırlamak istiyoruz, belki şirket içi duyuru e-postaları hazırlamak veya bu e-postaları müşterilerimize daha görsel sunmak istiyoruz. Pazarlama materyallerini daha hızlı ve daha profesyonel hazırlamak için Publisher 2007'yi denediniz mi?


 







Rights Management Services ve Bilgi Hakları Yönetimi(IRM)


Microsoft Office Sistemi, önemli bilgilerinizin yanlışlık veya dikkatsizlik sonucu kötü niyetli kişilerin eline geçmesini engelleyen ayrıcalıklıbir özellik sunuyor: Bilgi Hakları Yönetimi (IRM). IRM’nin en önemli özelliklerinden bir tanesi, masaüstünüzden kaldırıldıktan sonra bile dosyalarınızı denetleyebilmenize yardımcı olmasıdır! Bilgi çalışanları artık, Microsoft Windows Server 2003 için Windows Rights Management Services'la (RMS) bütünleştirilen IRM özellikleriyle, alıcıların Microsoft Office belgelerindeki bilgileri nasıl kullanabileceklerini tam olarak tanımlayabilirler.


 







Word - Excel - PowerPoint


Yeni özellikleri ile Office 2007'ye merhaba! Her gün yoğun olarak kullandığımız ve bir çok kişi için vazgeçilmez uygulamalar olan Word, Excel ve PowerPoint'i bir çok yeni özelliği ile birlikte inceleyeceğiz.






Sunucu Çözümleri


 







Project Portfolio Server 2007


Microsoft Office Project Portfolio Server 2007 kurumların, bir yandan portföylerini tanımlamalarını, seçmelerini, oluşturmalarını ve yönetmelerini sağlayarak, bir yandan da bunu iş stratejileriyle uyumlu şekilde sunmalarına yardımcı olur. Microsoft Office Kurumsal Proje Yönetimi (EPM) Çözümünün önemli bir bileşeni olan Office Project Portfolio Server 2007; yöneticiler için projelerin, programların ve uygulama portföylerinin, kurum çapında görünür kılınmasına ve anlam kazanmasına olanak sağlar. Daha fazla bilgi almak için bu web seminerini kaçırmayın!


 







PerformancePoint Server 2007


Microsoft Office PerformancePoint Server 2007 kurumlara, kurumsal performans yönetimi alanının karne oluşturma, analiz- planlama yapma konularında yardımcı olur. Bu seminerinde, Performans Yönetimi’ne Microsoft tarafından getirilen devrimsel yaklaşımı izleyebilirsiniz.


 







Groove Server 2007


Groove Server 2007 kurum içerisinde Microsoft Office Groove 2007’nin dağıtım, yönetim ve bütünleşmesini sağlar. Office Groove 2007, kişiler farklı kuruluşlarda, birbirlerinden uzak konumlarda veya çevrimdışı ortamda çalışsalar bile, ekiplerin dinamik ve etkin bir biçimde birlikte çalışmalarına yardımcı olan birlikte çalışma programıdır. Groove çalışma alanlarında çalışmak zaman kazandırır, üretkenliği artırır ve ekibin son ürünlerinin kalitesini güçlendirir.


 


Exchange Server 2007


 







Exchange Server 2007


Microsoft Exchange Server 2007, yeni güvenlik, yönetim ve kolay erişim yetenekleri ile kurumunuzdaki iletişim taleplerinin tümünü karşılamanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Mesajlaşma koruması kurumunuzunda bilgi akış kurallarına uyumluluğu artırırken, virüslere ve istenmeyen e-posta saldırılarına karşı koruma sağlar. Yeni Exchange bütünleşik mesajlaşma özelliği ile kullanıcıların e-posta, sesli mesaj ve faks mesajlarına tek bir yerden erişimi kolaylaştırır. Operasyonel verimliliği artıran Exchange Server 2007, altyapı yatırımlarını genişletirken kolay yönetim arayüzleri ve otomasyon ile yönetici üretkenliğini artırır.


 







Yönetim Konsoluna Giriş


Bu seminerde ilk önce eski Exchange System Mananer ile yeni yönetim teknikleri arasında farklara ve Microsoft Exchange Server 2007 Management Console ile gelen yeniliklere bakacağız. Kullanıcı, sunucu, organizasyon ve transport kurallarının kullanımı ve yönetimi konularında bilgilendireceğiz. Son olarak queue viewer ve Best Practice Analyzer gibi yeni gelen araçlar konusunda konuşacağız.


 


Birleşik İletişim


 


Microsoft Birleşik İletişim Çözümleri, çalışanların en sık kullandığı uygulamalar sayesinde, doğru kişiyi çabucak bulabilmelerini, o kişiyle haberleşebilmelerini sağlayacak güçlendirilmiş iletişim yolları sunar. Seminerimizde, bu iletişim yollarının en yenisini sunan ve bu sene lansmanı yapılan Office Communications Server 2007, Communicator 2007 ve Live Meeting 2007 ürünlerini inceleyeceğiz.







Birleşik İletişim Çözümleri - Office Communications Server


Microsoft Birleşik İletişim Çözümleri, çalışanların en sık kullandığı uygulamalar sayesinde, doğru kişiyi çabucak bulabilmelerini, o kişiyle haberleşebilmelerini sağlayacak güçlendirilmiş iletişim yolları sunar. Seminerimizde, bu iletişim yollarının en yenisini sunan ve bu sene lansmanı yapılan Office Communications Server 2007, Communicator 2007 ve Live Meeting 2007 ürünlerini inceleyeceğiz.


 







Üretim ve Perakende Sektörü


Bu seminerimizde Communications Server 2007, Live Meeting 2007 vb. Microsoft Birleşik İletişim Çözümlerinin üretim ve perakende sektörüne kullanımını örneklerle inceleyeceğiz.


 


SharePoint Server 2007


 







SharePoint Server 2007 Altyapısı


Sharepoint Server 2007 ile ,WSS ve Sharepoint Portal Server 2003 yönetim altyapısı tek bir ara yüzde buluşturuluyor. Seminerimizde Sharepoint’te güvenlik, yedekleme, sorun giderme ve yönetim konularındaki değişiklikleri inceleyecek, örnek topolojiler ile kurulum öncesi planlama adımlarını büyüteç altına alacağız.


 







Doküman Yönetimi


Günümüzde kurumların yatay yönetim yapılarıyla yönetilmeleri, içeriği daha şeffaf hale getirmiştir. Bu da kaçınılmaz olarak içeriğin; oluşturma, onaylama, yayınlama ve arşivleme süreçlerinde, farklı ilke ve politikalarla kontrol edilme ve yönetilme zorunluluğunu ortaya çıkarmıştır. SharePoint Server 2007, sunduğu doküman yönetimi, kayıt yönetimi, web içerik yönetimi ve form yönetimi işlevleriyle, zengin bir Kurumsal İçerik Yönetimi platformu oluşturmaktadır.


 







Felaket Kurtarma Senaryoları


Bu seminerde MOSS 2007’nin kurulu olduğu sistemlerin korunmasından bahsedecek; bir felaket durumlarında uygulanacak yöntemlerin ve çöp kutusu gibi araçların özellikleri üzerinde duracağız.


 







İş Akışı ve Formlar


Form Services tabanlı çözümler ile, hiçbir özel kodlamaya gerek kalmadan kurum içi ve kurum dışı bilgiyi gelişmiş güvenlik yetenekleri aracılığıyla toplayabilirsiniz. Ayrıca belgeyi gözden geçirme, onaylama, sorun izleme ve imza toplama gibi ortak iş faaliyetlerini Sharepoint Server 2007’de, gelen hazır iş akışları ile kolayca takip edebilirsiniz.


 







Kurumsal İçerik Yönetimi


Günümüzde kurumların yatay yönetim yapılarıyla yönetilmeleriyle beraber, içerik çok daha şeffaf bir hale geldi. Bu da içeriğin, oluşturma, onaylama, yayınlama ve arşivleme gibi tüm süreçlerinde, farklı ilke ve politikalarla kontrol edilme ve yönetilme zorunluluğunu ortaya çıkardı. SharePoint Server 2007'nin sunduğu doküman yönetimi, kayıt yönetimi, web içerik yönetimi ve form yönetimi işlevleriyle sağladığı zengin Kurumsal İçerik Yönetimi platformu özelliklerini siz de görebilirsiniz.


 







Kurumsal Zeka


Sharepoint Server 2007, iş sistemlerdeki verilerin son kullanıcılarla paylaşılması konusunda, kullanımı kolay bir platform sunuyor. Bu seminerimizde Sharepoint'in Excel web arayüzü Excel Services ve yönetim panosu (dashboard) uygulamalarını örneklerle inceleyeceğiz.


 






BPIO


 







İş Üretkenliği Altyapı Optimizasyonu (BPIO)


Bir kurumun iş verimliliği altyapısının güncel durumunu, ve bu altyapıyı nereye, nasıl götürebileceğini rahatça görebileceği model olan BPIO konusunda bilgi sahibi olmak için iyi bir fırsat. Kurumun altyapı olgunluğunu görün ve gitmek istediğiniz yolu belirleyin. Böylece iş verimliliği altyapınızı en optimal hale getirip, BT'yi maliyet merkezinden kar merkezine dönüştürün.

 
Gönderildi : 10/06/2008 13:18

(@esersolmaz)
Gönderiler: 3204
Illustrious Member Yönetici
 

Güzel Videolar için çok teşekkürler...

 
Gönderildi : 10/06/2008 13:44

(@ugurburma)
Gönderiler: 1973
Üye
Konu başlatıcı
 






Microsoft Webiner ve Seminer Kayıtları


Sistem serisi çözümleri



Sistem web seminerlerine katıldığınız için çok teşekkür ederiz! Sizinle daha etkileşimli bir diyalog kurmamızı sağlayan ve her biri yoğun ilgiyle karşılanan bu seminerler hakkında size yeni ve güzel bir haberimiz var: Sistem serisinde bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz bütün seminer kayıtlarına, artık Internet sitemizden erişebilir, dilediğiniz semineri yeniden izleyebilirsiniz.

Önümüzdeki dönemde düzenleyeceğimiz sistem serisi web seminerlerimizle ilgili istekte bulunmak ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmak için bu formu kullanabilirsiniz.















Önümüzdeki aylarda, Sistem webiner serisine ve Microsoft Güvenlik seminerlerine, kapsamlı bir program ile devam edeceğiz. Son teknoloji ürünlerin farklı ve gelişmiş özelliklerini uzmanlardan öğrenmek ve sorularınıza hemen yanıt almak için, etkinlik duyurularımızı takip ediniz.


 







Bilişim Kahramanları Aramızda Lansmanı


Sunucu ve Yazılım Araçları Lansmanı sunumları ve Windows Server 2008, SQL Server 2008, Visual Studio 2008 Test sürüşlerine sitemizden ulaşabilirsiniz.


 







Rafaal Lukawiecki ile Şirketler için Veri Madenciliği ve İş Zekası Semineri


Veri Madenciliği ve İş Zekasının sizin için neler yapabileceğini; dağıtmayı, yönetmeyi, kullanmayı ve BT ortamınızdaki diğer bölümler için kullanılabilir hale getirmeyi öğreneceksiniz.

Introduction to Data Mining
Using Data Mining in Your IT Systems
Working with Data Mining


 


Her Yönüyle Güvenlik


Internet ve web üzerine kurulu olan yeni ekonomik yapı ve onun sunduğu olanaklar; bir yandan gündelik yaşantımızı kolaylaştırırken, bir yandan da bize yeni açılımlar sunmakta ve bakış açıları kazandırmaktadır. Ancak bu olanakların yanında İnternet ve web dünyası, kötü niyetli kişilerin, amaçlarına ulaşma çabalarına da sahne olmaktadır; bu kişiler, yapıyı istedikleri yönde şekillendirmek için durmaksızın yeni yöntemler aramakta ve geliştirmektedirler. İşte bu tür tehditlerin çeşitlilik gösterdiği günümüzde güvenlik, kurumların ve kişilerin en fazla önem verdiği konuların başında gelmektedir.







Internet ve Güvenlik Seminerleri


Güvenlik, belli teknoloji çözümlerini kullanmanın ötesinde, öncelikle tehditleri anlamakla başlar. Bu nedenle, güvenlik konusunu her yönüyle değerlendirmek, tehditleri anlamak ve korunma yöntemlerini öğrenmek amacıyla Microsoft Güvenlik Semineri gerçekleştirdik.


 







Ronald Beekelaar ile Forefront ve Güvenlik Semineri


Ronald Beekelaar, ForeFront İstemci, Sunucu ve Kenar Güvenliğini bütün ayrıntılarıyla anlatarak, Microsoft ForeFront Güvenlik Altyapısına ilişkin değerli bilgiler sunuyor.

ForeFront Client Security
ForeFront Server Security
ForeFront Edge Security


 


2007-2008 Sistem Webiner Kayıtları


Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen webinerlerin kayıtlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.







Windows Server 2008 Core & IIS 7.0


Windows Server 2008 Core, işletim sisteminin sadece gerekli olan kısımlarını kurarak saldırı alanını azaltır. Bu seminerde hem W2K8 Core hakkında, hem de yeni Web teknolojisi IIS7.0 hakkında bilgi edinin.


 







Windows Server 2008 ile Gelen Yenilikler


Microsoft'un yeni sunucu işletim sistemi Windows Server 2008 ile gelen güvenlik, yönetim ve temeller alanındaki bütün yenilikleri bu seminerde bulabilirsiniz.


 







Windows Server 2008 Kümeleme Teknolojileri


Kümeleme teknolojileri genel olarak kurulması zor teknolojilerdir. Ama Windows Server 2008 Kümeleme Teknolojileri, getirdiği kurulum kolaylıkları ve taşıdığı Güvenilirlik özellikleri sayesinde Kümeleme Teknolojilerine bakış açınızı tamamen değiştirecek.


 







SQL Server 2008 Genel Bakış


SQL Veritabanının yeni versiyonu SQL 2008'ün bütün heyecan verici özelliklerini bu seminerde bulabilirsiniz.


 







Microsoft SOA, Biztalk Server ve Microsoft Entegrasyon Platformu


Microsoft'un Servis Odaklı Mimarisi ve Biztalk Sunucusu ile getirdiği entegrasyon platformunun tüm özelliklerini bu seminerde bulabilirsiniz.


 







ForeFront Client / Server Security


Detaylı, Entegre ve Basit… İşte Microsoft Güvenlik Ailesinin Özellikleri. Bu Seminerde Forefront İstemci ve Sunucu güvenliği ürünlerini ayrıntılı olarak dinleyebilirsiniz.


 







ForeFront Edge Security - ISA ve IAG


Microsoft Dış bağlantı stratejisi bu seminerde... (Entegre Firewall, Proxy, VPN, ve Caching sunan ISA 2006 ile, uygulamalara her yerden erişim sağlayan IAG 2007.)


 







SoftGrid ile Uygulama Sanallaştırma


Uygulama Sanallaştırma Teknolojisi, sunduğu maliyet ve yönetim avantajları sayesinde geleceğin teknolojisi olmaya aday. Bu teknolojiyi bugünden öğrenmek için sizi Softgrid seminerine katılmaya davet ediyoruz.


 







System Center Configuration Manager


Yazılım ve işletim dağıtımındaki gelişmeleri, NAP bütünleşme ve basit kullanım özellikleri ile öne çıkan System Center Configuration Manager'a ait tüm yenilikleri bu seminerde bulabilirsiniz.


 







System Center Operation Manager


System Center Operations Manager getirdiği bütün yenilikleri ve uçtan uca servis yönetimi, audit collection services gibi heyecan verici özellikleri bu seminerde bulabilirsiniz.


 







System Center Virtual Machine Manager


Sanallaştırma sayesinde kurumlar birçok avantaj elde edebilirler ama sanallaşan makine sayısı arttıkça onları kolay bir şekilde yönetebilmek gerekmektedir. System Center Virtual Machine Manager ile sanal makineleri yönetmeniz artık daha kolay.


 







Business Desktop Deployment (BDD) 2007 nedir?


Business Desktop Deployment 2007 (BDD) nedir? BDD 2007 size ne gibi kolaylıklar sunar ve nasıl donanımdan bağımsız olarak Vista imajları oluşturabilirsiniz? Bu soruların yanıtlarını bulacağınız web seminerimizde buluşmak üzere.


 







Desktop Optimization Pack


Masaüstünü etkili kılmak, verimliliği ve etkinliği arttırmanın temellerinden birini oluşturur. Bu seminerde MDOP ile masaüstlerini etkili kılmanın, mükemmele yaklaştırmanın yollarını keşfedecek ve bütün MDOP ailesi ile tanışacaksınız.


 







Windows Vista - Keşif Gezisi


Microsoft Vista, sunduğu yeni teknolojiler, güvenlik ve yönetilebilirlik özellikleri ile eşşiz bir işletim sistemi… Vista için çıkacağımız bu keşif gezisine siz de davetlisiniz.

 
Gönderildi : 14/06/2008 15:55

(@rahmidilli)
Gönderiler: 2458
Famed Member
 

Teşekkürler Sn. ugurist

 
Gönderildi : 14/06/2008 17:19

Paylaş: