Haberler

12. Geleneksel ÇözümPark İftar Yemeği Gerçekleştirildi

ÇözümPark Bilişim Portalı tarafından bu yıl 12. si düzenlenen iftar yemeğimiz 16 Mayıs 2019 Perşembe günü Şazeli Kısıklı restoranında gerçekleştirildi. Temel amacı ÇözümPark ekip üyeleri ve sektörün öncü bilişim uzmanlarını buluşturmak olan bu sosyal etkinliğimizde sohbet ve bilgi alışverişi temelli bir ortam oluşturduk. Etkinliğe katılan değerli ekip üyelerimiz ve misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen değerli sponsorlarımız Aeris Teknoloji Çözümleri ve Arena – DellEMC ekibine çok teşekkür ediyoruz.

Hakan Uzuner

2002 yılından beri aktif olarak bilişim sektöründe çalışmaktayım. Bu süreç içerisinde özellikle profesyonel olarak Microsoft teknolojileri üzerinde çalıştım. Profesyonel kariyerim içerisinde eğitmenlik, danışmanlık ve yöneticilik yaptım. Özellikle danışmanlık ve eğitmenlik tecrübelerimden kaynaklı pek çok farklı firmanın alt yapısının kurulum, yönetimi ve bakımında bulundum. Aynı zamanda ÇözümPark Bilişim Portalı nın Kurucusu olarak portal üzerinde aktif olarak rol almaktayım. Profesyonel kariyerime ITSTACK Bilgi Sistemlerinde Profesyonel Hizmetler Direktörü olarak devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Güzel günde emeği geçen herkese, sponsorlara, güzel sohbetlerinden dolayı katılma imkanı olup katılabilen herkese teşekkürle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu